Indhold

Arkiv

Søg i denne oversigt

-
 • Medlemmerne af KL’s udvalg på plads

  21.03.18

  På KL’s repræsentantskabsmøde onsdag er medlemmerne af KL’s 8 udvalg blevet valgt.

  Læs mere »

 • Spørgsmål og svar om OK18

  21.03.18

  Der er meget debat omkring overenskomstforhandlingerne. Her har vi forsøgt at give KL’s svar på nogle af de spørgsmål, som florerer i den offentlige debat, og som vi møder i KL og kommunerne.

  Læs mere »

 • 3 kommuner med i opløbet om Arbejdsmiljøprisen 2018

  21.03.18

  Arbejdsmiljørådet har nomineret 12 danske arbejdspladser til årets Arbejdsmiljøpris – tre af dem er kommunale arbejdspladser.

  Læs mere »

 • Debatindlæg: Kobling mellem kultur og erhverv er en styrke

  19.03.18

  Det har både vakt begejstring og rynkede bryn, at KL har lagt kultur-, erhvervs- og planområdet sammen i ét udvalg. Men der er ingen grund til at frygte, at den kobling bliver en svækkelse af kultur- og fritidsområdet – tværtimod, skriver formanden for KL's Kultur-, Erhverv- og Planudvalg Leon Sebbelin.

  Læs mere »

 • Unge fylder mere og mere i stofmisbrugsbehandlingen

  19.03.18

  Ny Momentum-analyse viser, at unge stofmisbrugeres andel af personer der kommer i behandling næsten er fordoblet på 10 år, og nu udgør knap halvdelen af hele gruppen. Bedre opsporing og flere sårbare unge har skabt udviklingen, og fordi det især er hashmisbrug, der fylder, er der brug for en helhedsorienteret indsats med vægt på at få unge tilbage på sporet frem for den klassiske medicinske tilgang.

  Læs mere »

 • Debatindlæg: Sammenhæng på tværs er en del af løsningen

  15.03.18

  Kommunerne vil gøre alt for at indfri ambitionerne for den nye kommunale ungeindsats og forberedende grunduddannelse, men det kræver en helhedsorienteret politisk indsats, skriver formanden for KL's Børne- og Undervisningsudvalg i et debatindlæg.

  Læs mere »

 • Ingen klar sammenhæng mellem møllestøj og sygdom

  14.03.18

  Den første delundersøgelse af helbredseffekter af vindmøllestøj er netop offentliggjort. Undersøgelsen viser ikke nogen klar sammenhæng mellem vindmøllestøj og sygdom.

  Læs mere »

 • Regeringens sanktionsudspil er den rigtige medicin

  14.03.18

  Der er behov for nye og forenklede sanktionsregler på beskæftigelsesområdet.

  Læs mere »

 • KL har nu afsendt lockoutvarsler

  12.03.18

  KL har i dag sendt lockoutvarsler til de faglige organisationer. De dækker i alt cirka 250.000 kommunalt ansatte, som kan blive lockoutet fra 10. april, hvis det ikke lykkes at lande et forlig inden da. KL har friholdt næsten alle ansatte på ældre-, social-, sundheds- og handicapområdet fra konflikten for at skåne de svageste borgere.

  Læs mere »

 • Sådan får topledelsen succes med strategien

  09.03.18

  Den strategi, som topledelsen har udviklet og implementeret, fører sjældent til de ændringer, der ellers var hensigten. Det skyldes ikke nødvendigvis, at strategien er dårlig, eller topledelsen ikke er dygtig nok. Det kan i stedet skyldes, at oversættelsen ikke fungerer. Derfor har Væksthus for Ledelse sammen med forsker Søren Obed Madsen afprøvet og udviklet metoder til at oversætte strategier til praksis.

  Læs mere »

Annonce
Annonce

Annonce