Indhold

Presse og nyheder

Pressekontakt

Telefon 3370 3333. Telefonen viderestilles uden for kontortid. Bemærk, at du ikke kan sende beskeder til telefonnummeret.

Pressemeddelelser

 • Medlemmerne af KL’s udvalg på plads 21.03.18

  Medlemmerne af KL’s udvalg på plads

  På KL’s repræsentantskabsmøde onsdag er medlemmerne af KL’s 8 udvalg blevet valgt.

 • KL har nu afsendt lockoutvarsler 12.03.18

  KL har nu afsendt lockoutvarsler

  KL har i dag sendt lockoutvarsler til de faglige organisationer. De dækker i alt cirka 250.000 kommunalt ansatte, som kan blive lockoutet fra 10. april, hvis det ikke lykkes at lande et forlig inden da. KL har friholdt næsten alle ansatte på ældre-, social-, sundheds- og handicapområdet fra konflikten for at skåne de svageste borgere.

 • Ny formand og næstformand i KL 08.03.18

  Ny formand og næstformand i KL

  På et møde torsdag eftermiddag har KL’s bestyrelse konstitueret sig. Det betyder, at det nu er på plads, hvem der skal være formand og næstformand for KL. Medlemmerne af KL’s formandskab, formænd og næstformænd for KL's s 8 udvalg og hvem, der skal sidde i KL’s repræsentantskab, er også afklaret.

Debatindlæg

Nyheder

 • Spørgsmål og svar om OK18 21.03.18

  Spørgsmål og svar om OK18

  Der er meget debat omkring overenskomstforhandlingerne. Her har vi forsøgt at give KL’s svar på nogle af de spørgsmål, som florerer i den offentlige debat, og som vi møder i KL og kommunerne.

 • 3 kommuner med i opløbet om Arbejdsmiljøprisen 2018 21.03.18

  3 kommuner med i opløbet om Arbejdsmiljøprisen 2018

  Arbejdsmiljørådet har nomineret 12 danske arbejdspladser til årets Arbejdsmiljøpris – tre af dem er kommunale arbejdspladser.

 • 19.03.18

  Unge fylder mere og mere i stofmisbrugsbehandlingen

  Ny Momentum-analyse viser, at unge stofmisbrugeres andel af personer der kommer i behandling næsten er fordoblet på 10 år, og nu udgør knap halvdelen af hele gruppen. Bedre opsporing og flere sårbare unge har skabt udviklingen, og fordi det især er hashmisbrug, der fylder, er der brug for en helhedsorienteret indsats med vægt på at få unge tilbage på sporet frem for den klassiske medicinske tilgang.