Indhold

Arbejdsmiljø

Fokus på medarbejdere og lederes arbejdsmiljø betaler sig – specielt i en tid med store forandringer.

Medarbejdere og ledere er fundamentet i de kommunale organisationer og undersøgelser viser, at tilfredse medarbejdere giver bedre service til borgerne. Derfor er medarbejdernes trivsel vigtig for succes med gennemførelsen af opgave - og strukturreformen.

Artikler

 • Kommunalt børnecenter i Silkeborg vinder Arbejdsmiljøprisen

  Kommunalt børnecenter i Silkeborg vinder Arbejdsmiljøprisen

  Børnecenter Solbo i Silkeborg har vundet årets arbejdsmiljøpris i kategorien Psykisk arbejdsmiljø. Ved at gå over til elektronisk registrering af voldsepisoder har Børnecenter Solbo mindsket antallet af alvorlige voldsepisoder. Derudover fremmer den nye måde at registrere på også personalets trivsel.

 • 3 kommuner med i opløbet om Arbejdsmiljøprisen 2018

  3 kommuner med i opløbet om Arbejdsmiljøprisen 2018

  Arbejdsmiljørådet har nomineret 12 danske arbejdspladser til årets Arbejdsmiljøpris – tre af dem er kommunale arbejdspladser.

 • Forebyg vold – metoder der virker

  Forebyg vold – metoder der virker

  På et nyt website Metoder Mod Vold åbner arbejdspladser landet over dørene og viser, hvordan de arbejder systematisk og målrettet for at begrænse den vold, der kan opstå, når man arbejder med voksne borgere med særlige problemstillinger.

 • Sygefraværet falder i kommunerne

  Sygefraværet falder i kommunerne

  Sygefraværet blandt de kommunalt ansatte er igen faldende efter sidste års svage stigning. Især blandt lærerne er sygefraværet faldet.

Annonce
Annonce

Annonce